beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Mersin -İskenderiye Ro-Ro Hattı masaya yatırıldı


facebook-paylas
Tarih: 03-02-2026 18:40

Mersin -İskenderiye Ro-Ro Hattı masaya yatırıldı

Mersin -İskenderiye Ro-Ro Hattı masaya yatırıldı
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Türkiye–Mısır İşbirliği Toplantısı’na katıldı.
Mısır Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, Mısır Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Başkanı Ahmet Al Wakil, Genel Sekreter Dr. Alaa Ezz ve beraberindeki heyetin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, Türkiye ile Mısır arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi, ortak yatırım fırsatları ile başta Afrika olmak üzere üçüncü ülkelerde işbirliği olanakları ele alındı.
Toplantı sonunda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Port Said Ticaret Odası arasında lojistik alanında bir İşbirliği Protokolü imzalandı. Başkan Çakır, MTSO’nun gündeme getirdiği öneri çerçevesinde İskenderiye Ro-Ro hattının yeniden devreye alınmasına yönelik karşılıklı çalışmalara başlanacağını bildirdi.



Bu haber 97 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI