|
Tweet |
Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mersin Lojistik Merkezi’nin açılış törenine ilişkin açıklamada bulundu.
Palamut, geniş katılımla gerçekleştirilen açılışın Mersin için önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.
“GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ”
Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ev sahipliğinde düzenlenen törene; İl Başkanı Koral Ömür, Parti Meclisi üyeleri Ozan Varal ve Emre Yılmaz, milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer ile birlikte çok sayıda ilçe başkanı, belediye başkanı ve partilinin katıldığını belirtti.
Palamut, törende teşkilatın tüm kademelerinin yer aldığını dile getirdi.
“MERSİN’E STRATEJİK KATKI”
Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Mersin Lojistik Merkezi’nin şehrin ekonomik gelişimine ve ticari kapasitesine önemli katkılar sunacağını ifade etti.
Palamut, yatırımın bölge için stratejik bir adım olduğunu vurguladı.
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”
Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Palamut, Mersin’e değer katan yatırımların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.