beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



BAŞKAN SEÇER VE ÖZGÜR ÖZEL, 6 ŞUBAT’IN 3. YIL DÖNÜMÜNDE ADIYAMAN’DA


facebook-paylas
Güncelleme: 05-02-2026 21:18:52 Tarih: 05-02-2026 21:17

BAŞKAN SEÇER VE ÖZGÜR ÖZEL, 6 ŞUBAT’IN 3. YIL DÖNÜMÜNDE ADIYAMAN’DA

BAŞKAN SEÇER VE ÖZGÜR ÖZEL, 6 ŞUBAT’IN 3. YIL DÖNÜMÜNDE ADIYAMAN’DA

TBB Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 3. yıl dönümünde Adıyaman halkı ile bir araya gelerek hayatını kaybeden yurttaşları andı.  Depremde yaşamını yitiren yurttaşlar anısına gerçekleştirilen programlarda, depremin yarattığı büyük yıkım bir kez daha hatırlandı ve hayatını kaybeden yurttaşlar saygı ve rahmetle anıldı. 

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 3. yıl dönümünde Adıyaman halkı ile bir araya gelerek hayatını kaybeden yurttaşları andı.  Depremde yaşamını yitiren yurttaşlar anısına gerçekleştirilen programlarda, depremin yarattığı büyük yıkım bir kez daha hatırlandı ve hayatını kaybeden yurttaşlar saygı ve rahmetle anıldı.

Ziyaretler tüm gün boyunca devam etti
Başkan Seçer, düzenlenen program kapsamında Genel Başkan Özgür Özel ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak ‘Deprem Şehitliği’ ziyareti, ardından ise Adıyaman Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yapımına başlanan ‘Deprem Şehitliği’ Temel Atma Töreni’ne katıldı. Sonrasında CHP Adıyaman İl Başkanlığı ve Merkezi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden heyet, CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş ve partililerle bir araya geldi.

Heyet daha sonrasında ise Adıyaman Valiliği’ni ziyaret ederek, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ile bir araya geldi. Ardından Adıyaman Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek, burada da Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile bir araya gelen heyet, Kömür ve Yaylakonak beldelerini de ziyaret ederek, her iki noktada ‘Halk Buluşması’ gerçekleştirdi. Heyet, Kömür Belediye Başkanı Hasari Talaş ve Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın ile bir araya geldikten sonra, bölgede incelemelerde bulunulurken, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de iletti. 

Devam eden ziyaretler kapsamında ‘Karapınar Mezarlığı Deprem Şehitliği Ziyareti’ yapan heyet, Adıyaman programını; Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ‘K12 Konteyner Kent Ziyareti’ ile tamamladı.

Heyet ayrıca; hayatını kaybeden önceki dönem Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır için Yeni Mezarlık Cami'de düzenlenen cenaze törenine de katıldı.

 




Bu haber 71 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI